Huwelijksfotografie en portretten; hoe we werken

Hebben jullie trouwplannen, zijn jullie bezig met het plannen van jullie huwelijksdag (gefeliciteerd!) en zoeken jullie een bruidsfotograaf?

Laten we eerst iets meer vertellen over ons en de manier waarop we werken;

We zijn een fotografenduo uit Amsterdam, en de manier waarop we onze fotografiestijl het beste kunnen omschrijven is ‘visual storytelling’. We zijn gepassioneerde fotografen en vertellen met onze foto’s graag een mooi verhaal. Over jullie, jullie familie en vrienden, de sfeer van de dag, het prachtige licht en alle details die jullie met liefde hebben uitgekozen. Daarom werken we altijd als team, zodat we niet alleen de belangrijke gebeurtenissen en emoties op een relaxte manier kunnen vastleggen, maar alles wat het verhaal compleet maakt. Omdat we er zeker van willen zijn dat jullie, zelfs jaren later, met de foto’s nog steeds kunnen wegdromen en de dag kunt herbeleven…


De pakketten die we aanbieden:

Hieronder vinden jullie een overzicht van onze verschillende pakketten en tarieven. Natuurlijk maken we voor jullie een voorstel op maat!

Huwelijk; we leggen jullie bruiloft vast vanaf €1.750 (6 uur fotografie met twee fotografen). Jullie ontvangen een voorstel gebaseerd op jullie plannen voor de bruiloft.

Elopement; voor kleine bruiloften of elopements korter dan 6 uur bieden we ook pakketten aan. We maken graag een voorstel voor jullie!

Internationale / destination bruiloft; op basis van jullie plannen stellen we een gedetailleerd voorstel op.

Verlovingsshoot / loveshoot; deze shoots kun je bij ons boeken vanaf €395.

Lifestyle shoot; een shoot in jullie huis en buurt vanaf €395Wil je meer weten over onze mogelijkheden, stuur dan een email naar hello@onahazymorning.com

We kijken er naar uit om meer te horen over jullie trouwplannen!

Andres & Joyce